Търсене
Close this search box.
Завършени проекта
0
Доволни клиенти
0
Модела столове
0
Години на пазара
0

Фирма за интериорни и екстериорни мебели

ТРИНЕКС ДИЗАЙН” ООД  е фирма, която е основана през 2015 година и се концентрира в обзавеждането на хотели , заведения, градини, други обществени пространства, както и частни домове. Занимава с директен внос  на високачествени мебели и аксесоари за интериорно и екстериорно обзавеждане на водещи Европейски и Азиатски производители.  Екипът ни работи с едни  от най-големите и утвърдени ресторантски и хотелиерски брандове в България.

Нашите постоянни усилия са да предоставим на нашите клиенти продукти, които се отличават със своя уникален дизайн, издръжливост и функционалност, следвайки най-новите тенденции. Това, което търси нашата компания във всеки продукт се основава на иновативност, дизайн, креативност и качество.

Ноу -хау, опит и истинска ангажираност към всеки отделен клиент са похватите, с които постигаме оптимален резултат по отношение на дизайн, стил и бюджет, което гарантира, че нуждите на дизайнера и клиента ще бъдат напълно покрити.     Целта ни е да обзаведем пространства, които са високо оценени не само от хората, които ги посещават, но и от тези, които работят или живеят в тях. Доказателство за нашите усилия и професионализма, с който подхождаме   са  многобройните проекти, които  успешно реализирахме през всичките тези години.       Нашата мисия е да продължим да се развиваме, като обогатяваме нашия асортимент и подобряваме нашите услуги и обслужване.

Отзиви

Какво мислят хората за нас?

"Много благодаря за положения труд и прекрасните идеи, които осъществихте в моят ресторант. Бъдете здрави и все така креативни !

Димитър Георгиев
Управител

"Горещо препоръчвам "Trinexdesign"! В днешното ежедневие времето никога не стига и затова ги потърсих. Благодаря за професионализма, който получих!

Мария Йорданова
Клиент

"Изключително доволен съм от качеството и иновациите на вашите продукти. С вас моето заведение придоби идентичност и се отличава и блести повече от всички други.

Георги Василев
Собственик

Споделете вашето мнение за нас

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!