Търсене
Close this search box.

Ресторант MY CHOICE SKYCITY MALL- гр. София

Ресторант MY CHOICE SKYCITY MALL- гр. София

Проект и дизайн: Дизайн студио “Арткорт”

Ако обичате добрата храна и различните международни вкусове, държите на индивидуално отношение, изискана обстановка и професионалното обслужване, ресторантите от веригата MyChoice е идеалния избор. Всеки един план за храна и забавление минава през ресторант MyChoice в SKYCITY Mall. Това кулинарно убежище,  като оазис за отмора от шума на магазините, ни приветства с уникален интериор и детски център , изцяло обновени с неповторимо усещане за чистота и свежест. Макар и част от самата столица, атмосферата на това място те отнася далеч от градския ритъм и е прекрасен партньор за всеки един повод.

Основната задача на дизайнерите при проектирането на този обект е била симетрията на всички елементи, прави и ясни линии, изобилие от форми с правилни пропорции, съчетани с мебелите, декорацията и аксесоарите. Лукс, но в същото време сдържаност и спокойствие, излъчва целия интериор. Очарователната еклектика от материали и елементи се дължи на различни стилови течения. Добре подбраните и съчетани елементи звучат в едно цялостно усещане за непреходен лукс, което е високо ценено от съвременните клиенти. Текстурите, осветителните тела и геометричните линии допринасят за модернистична градска атмосфера, придавайки на различните зони усещане за комфорт и лекота.

Водещата идея на проектанския екип е била създаването на цялостна визия с детайли и елементи, добре балансирани, създаващи красота и изящество. А резултатът е един естетически издържан ресторант,  който приема приятелите си с елегантност, веселост и лекота, пространство, което споделя вкусното и красивото, денем и нощем,, за да задоволи всички изтънчени възприятия на своите гости.

Използвани модели от Тринекс Дизайн ООД :

  • Стол SA0110SAN
  • Стол TORINO
  • Основа за маса TIFFANY
  • Основа за маса VE086BAP
  • Основа за маса VE175BAP
Използвани продукти от Тринекс Дизайн ООД :

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!