Търсене
Close this search box.

РЕСТОРАНТ DOCK 5 – БУРГАС

РЕСТОРАНТ DOCK 5 – БУРГАС

Проект и дизайн: Еял Тахор

Във всички градове по света добрите ресторанти се опитват да намерят място с възможно най-добрия изглед.DOCK 5  не прави изключение. Разположен в  реновираната пристанищна зона на Бургас, това ново кулинарно бижу е само на няколко крачки от морето, предлагащо богата панорама към бургаския залив.

Дизайнерът Еял Тахор е постигнал невероятна работа, като е започнал от нулата с помещение в трансформиран в хотел бивш склад на цигарена фабрика  и го превръща в ресторант от висок клас – където всеки детайл е създаден с внимание. Градската и строга атмосфера е първото впечатление за пространството, с неговите метални динамични конструкции на стените и геометрични тавани, но след това морското усещане надвива сетивата. С красивите ръчно изработени висящи лампи или зелените мозаечни плотове. Творческият, обмислен подход на дизайнера към композицията на атмосферата за този ресторант се вижда във всеки малък детайл и уникален предмет на декора. Използвайки топли и естествени материали е създадено ексклузивно пространство по поръчка, което е вдъхновено от скандинавския минимализъм с намек за индустриална суровина, към което е добавена  еклектична дизайнерска мебелировка, която да успокои пространството.

DOCK 5 e oтличен, елегантен ресторант, идеален за обяд и вечеря, обслужващ прилична гама от внимателно изработени и поднесени  небрежни ястия в  съвременна обстановка, в съчетание с модерен, опростен дизайн. Менюто включва чисти и прости вкусове на Средиземноморието и местната черноморска кухня. С големите си прозорци, високи тавани и отворени помещения заведението получава не само своята градска динамика, но и се свързва гениално с околната крайбрежна среда. Интересно и модерно място с уникален характер и релаксираща атмосфера.

Използвани модели от Тринекс Дизайн ООД:

  • Стол DH0180FOR
  • Стол DH170ADM
  • Стол DH180WIM
  • Стол DH080DON
  • Стол DH120ICON
  • Стол DH110BLIS
  • Стол DH050STAN
  • Кресло DH100MAR
  • Декорация птици DH040AVA

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!