Търсене
Close this search box.

МАНДАРИН КАФЕ- МОНТАНА

МАНДАРИН КАФЕ- МОНТАНА

Проект и дизайн: МОМИ СТУДИО

Фотография: Евгени Иванов

Представяме ви интериора на най-новото заведение в гр. Монтана Мандарин кафе. От първия си ден то се превърна в хит за града със своя свеж дизайн и атрактивно меню!

Атмосферата на Мандарин кафе е в духа на модерното градско кафене. Собствениците са осигурили подходящата атмосфера за да гарантират, че изживяването на клиентите ще е  ненадминато. Дори и да се сервират добри напитки и храна, стилът и диззайнът на едно пространство винаги допринася за постигане на най-доброто изживяване, което ще накара клиентите да се връщат отново и отново. Ето защо инвеститорът се е доверил на професионализма на Моми Студио да създадат това прекрасно място.

Дизайнерите смесват изчистени бели нюанси и натурална дървесни тонове с по-смели акценти на наситено синьо, меко розово, кадифени меки материи  и месингов блясък, всичко в духа на най-новите съвременни тенденции в интериора от последните години. Много свежест, пропита с изключително стилен и изискан привкус,това е идеята, с която  Моми Студио изграждат цялата интериорна концепция – концепция, която със сигурност ще развълнува всеки посетител, пристъпил прага.

Използвани модели от Тринекс Дизайн ООД:

  • Стол SA0130STA
  •  Бар Стол SA0150STA
  • Основа за маса CL236062
  • Основа за маса CL236087

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!