Търсене
Close this search box.

ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ – гр. БУРГАС

ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ – гр. БУРГАС

Проект и дизайн: Архитектурно студио „Вамос“ & “А-три Архитектура и изпълнения”; Арх. Даниела Величкова – Ахлквист

Хотел „България” е луксозен бизнес хотел разположен в сърцето на град Бургас, с красив изглед към залива на Бургас или центъра на града. Емблематична сграда за града, първоначално отворен през 1976 г., хотелът е напълно реновиран от известното архитектурно студио ” Вамос“, които в съвместната си работа с А-три Архитектура и изпълнения и Арх. Даниела Величкова – Ахлквист, създадоха прекрасна нова дестинация в града.

Над четиридесет годишна традиция и опит в посрещането и обслужването, в комбинация с новаторски дух и непрестанно желание за усъвършенстване намират своя израз във философията на хотел България – персонално отношение, отличен сервиз и неустоим комфорт.

Гостите могат да опитат типични български ястия в ресторанта на хотела, както и коктейли в един от трите бара, разположени на различни етажи в сградата. Още с влизането си във фоайето на хотела, се усеща приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за приятен и ползотворен престой. Елегантен лукс, стил и комфорт допълват усещането за място, на което е хубаво да останеш.
Хотел България разполага с 194 стаи обзаведени с вкус и стил, разположени на 17 хотелски етажа, всеки от които с разкошна гледка към Бургаския залив.
Когато се разхождате из хотела, наистина усещате духа на града, съчетаващ градската забързаност и морската лежерност. С изключителен усет към интериорната декорация, дизайнерите придават на това прекрасно място нотка смел дизайн, който създава вълшебна атмосфера. Интериорният архитект си играе с формите и текстурите, за да придаде артистично и модерно усещане, като същевременно е запазил автентичността на сградата.

Тук ще усетите хармонията на модерния дизайн съчетан със свежи цветя, естествена светлина, градина и един забележителен таван, който да вдига погледа Ви нагоре – там където са мечтите Ви.

Радваме се на истински пример за  луксозен градски хотел, който отразява творческата същност и гостоприемството на гр Бургас.

Използвани модели от Тринекс Дизайн ООД:

  • Стол MILA
  • Кресло MOR10
  •  Кресло ADELE
  • Табуретка-пуф  SAGA
  • Кресло CRIS PLUS
  • Kресло GOSSIP
  • Основа за маса IKON
  • Плот за маса HPL Antracite

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!