Търсене
Close this search box.

FLORA BAR & GRILL – БУРГАС

FLORA BAR & GRILL – БУРГАС

Проект и дизайн: Extravagance Design

FLORA BAR & GRILL – Бургас  е шикозен градски ресторант с модерен дизайн, проектиран от интериорните дизайнери на “Extravagance design”. Дизайнерската схема на ресторанта задава топла, съблазнителна атмосфера, отдавайки почит на градското си местоположение. Екстравагантност и елегантност са приложени на всеки сантиметър от това пространство, от пищната селекция на тапицерията до разкошните мраморни облицовки, придавайки на мястото силна визуална идентичност. Докато всеки елемент има свой индивидуален характер, има красива връзка между текстури, финиши и луксозни детайли, които създават единен и приветлив стил.

Материалът и текстурата играят ключова роля при създаването на отделните обособени зони, които издържат на това внушително пространство. В една от зоните, земните тонове на дървесната ламперия и растителните пасажи по стените са внимателно балансирани с малки инжекции от пруско синьо и златисто в тапицерията на избрани мебели, което помага да се създаде луксозна атмосфера за едно страхотно сетивно изживяване.

Докато се придвижваме в зоната “бар и фоайе”, дамаските на мебелите преминават от дръзки цветове в по-меки тонове , които да изпъкват на маслиново зелените стени. Медните акценти са силно забележими в тази зона, омекотени от дървената паркетна настилка, която добавят глътка въздух към лукса. Този преход в материали помага да се създаде спокойна среда, в която можете да седнете и да оцените богатството на храната, докато се наслаждавате на хубаво питие и соцализиране с приятели, колеги или семейство.

Външната, обграждаща вътрешните помещения, зона е разположена в стъклен атриум, обсипана с естествена слънчева светлина, много зеленина и релаксираща мебелировка, и изпълнява функцията на зимна градина, която е повече от кокетно съвременно визуално изобразяване, което осигурява перфектното място за почивка, работни срещи или чудесни партита.
Всеки ъгъл на този ресторант е използван с най-пълния си потенциал, създавайки пространство, което е с впечатляващо и бързорастящо луксозно портфолио, благодарение на което заслужено вече постигна огромен успех. Менюто е толкова космополитно, колкото и самите гости: от изискани международни специалитети до сезонни акценти и внимателно подбрани питиета са на ваше разположение, за да допълнят вашето перфектно преживяване.

 Използвани мебели от Тринекс Дизайн ООД:

 • Диван LSB900570
 • Диван AK0480CHE
 • Кресло ASTON
 • Кресло ARES
 • Основа за маса IKON
 • Основа за маса SA00871055
 • Bар стол BC170LED
 • Плот за маса-мрамор-бял
 • Плот за маса -мрамор- сив
 • Кресло BELT
 • Диван BELT

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!